Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


A rózsák háborúja

A rózsák háborúja

Warren Adler
A RÓZSÁK HÁBORÚJA
Fordította: Sediánszky Nóra - Tucker András

 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 5. szombat, 19:30

A Rózsák háborúja eredetileg egy több évtizeden át húzódó véres trónviszály és polgárháború a középkori Angliában – de nem kevésbé véres John és Barbara Rose válásának fekete komédiája sem napjaink Amerikájában. Egy mesésen induló, ambiciózus szerelemre, és 15 boldognak tűnő évre tesz pontot a válni (és változtatni) akaró, hitvesi éveibe belefáradt, beleszürkült Barbara, ám az egyszerű döntés nyomán hamarosan elszabadul a pokol. Miközben a tét látszólag az, kié lesz a hosszú évek során felépített gyönyörű házuk, az édes otthon, valójában nemsokára már egymás testi és lelki egészségének tönkretételén, a másik teljes anyagi és fizikai megsemmisítésén fáradoznak, két fáradhatatlan, pénzért mindenre képes ügyvéd halálos szorításában. Minden gyilkos komédia a nevető- és borzongó izmok megdolgozásán túl arra is keresi a választ: hová lesz belőlünk tizenöt évnyi szerelem, szövetség, hogy semmisül meg, szinte percek alatt egy közösen felépített élet, megteremtett és megküzdött család, miért törvényszerű, hogy a vágy és szeretet gyűlöletbe, egymás kérlelhetetlen üldözésébe forduljon? Tényleg így kell lennie?
A nagyon sok előadást megért Broadway-komédia legemlékezetesebb feldolgozása az 1989-es filmváltozat, melynek főszereplői Michael Douglas és Kathleen Turner voltak, a rendező pedig Danny DeVito, aki szintén játszott a filmben. Itthon korábban Détár Enikő és Rékasi Károly vitte sikerre a vérfagyasztó családi horrort, a nyíregyházi színpadon pedig Kuthy Patrícia és Rák Zoltán küzdenek meg egymással a Móricz Zsigmond Színházban először dolgozó, több díjnyertes független filmet és színpadi alkotást is jegyző Végh Zsolt rendezésében.

Bemutató: 2018. március 2., péntek 19 óra – Krúdy Kamaraszínpad

Ajánlatunk


Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált. A szórakoztató és érzékeny történet azonban sok izgalmas meglepetéssel szolgál majd színházi feldolgozásában is.

Gemini Man Akció/Sci-fi Főbb szereplő: Will Smith

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!