Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Ájlávju...de jó vagy, légy más!

Ájlávju...de jó vagy, légy más!

Jimmy Roberts - Joe Dipietro ÁJLÁVJU... DE JÓ VAGY, LÉGY MÁS!
Jókedvű musical-revü

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 19:00

Férfi és nő hogyan is érthetné meg egymást, hiszen ahogy Karinthy rávilágít, mind a kettő mást akar. A férfi a nőt, a nő a férfit. Joe DiPietro és Jimmy Roberts musicalében két férfi és két nő bolyong a párkeresés útvesztőjében. Szerelemre vágynak, de félnek a kötődéstől.  Kapcsolatot szeretnének, de félnek a hűségtől. Családot szeretnének, de félnek a gyermekvállalástól. A labirintusban neonfeliratok világítanak: „erre gyere”, „vigyázat, csapda”, „zsákutca”, „kijárat”. A négy szereplő azonban nem hallgat a táblákra, és minden utat kipróbál. Legalábbis látszólag. Lehet, hogy az útvesztő csak a fejükben létezik? Lehet, hogy elég gondolatban bejárni minden utat, és aztán tudatosan egyet választani? És hogy mi kell ehhez? Felelősség? Kötődés? Ájlávjú!

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri...

Ez a történet nem játszódik, hanem száguld, hasít, felrepít, elenged és elkap. Nagyszabású, vadul lüktető zenék, taxis üldözés, kétségbeesett szerelem, eltévedt telefonhívások, terroristák, topmodellek, felgyújtott franciaágy, benyugtatózott gazpacho, és mindennek a közepén - a Nő.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!