Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Boeing, Boeing
3

Boeing, Boeing

Marc Camoletti: Boeing, Boeing - vígjáték

Katona József Színház, Kecskemét

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 27. kedd, 19:00

Egy sikeres férfi mögött mindig ott áll egy nő. Vagy kettő. Vagy három. A Párizsban élő, sztárépítész Bernardnak például mindegyik a menyasszonya, ráadásul egyik szebb, mint a másik és természetesen nem tudnak egymásról, sőt szinte nem is járnak a földön egyazon időben!

Aki egy ilyen életvitelt menedzselni tud, az meg is érdemli, hogy nagy kanállal merítsen a saját főztjéből! Hacsak nem kavar egyet rajta valaki, vagy bele nem csapódik egy boeing a levesbe. Az egy férjre jutó légiutas-kísérők száma tehát három, a statisztikát pedig egy szerencsétlen jóbarát rontja…

A Guinnes Rekordok könyvében is megtalálható Marc Camoletti vígjátéka, mint a legtöbbet játszott francia vígjáték.

„Sára Bernadette fantasztikusat alakít ebben a szerepben! Rendkívül sokoldalúan komédiázik. Fokozatosan bontakozik ki a karaktere, egyre szimpatikusabb lesz a figurája, és a végén megértjük, miért kacsint ki a közönségre cinkos módon. Gratulálunk az alakításához!” - montausmagazin.hu

Fotó: Walter Péter

Ajánlatunk


Klasszikus bohózati helyzetek és fordulatok váltják egymást, tűzijátékszerű poénok robbannak, alaposan megdolgoztatva ezzel a nézői rekeszizmokat is.

Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres1Színház új előadásában. A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Egy életem: Mucsi Zoltán előadás jegyeinél a dinamikus árazást alkalmazzuk, vagyis az ár itt a kereslet és kínálat viszonyának függvényében naponta többször felülvizsgálatra és finomhangolásra kerül, ennek megfelelően változhat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!