Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Fear the Szaknévsor

Fear the Szaknévsor

Vinnai András: FEAR THE SZAKNÉVSOR!
rémtörténet a szolgáltatói szektorból



 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 31. csütörtök, 22:00

Érezte már azt, hogy a sorsa egy manikűrös kezében van? Szembesült már azzal, hogy egy temetkezési vállalkozó bármikor képes kirántani maga alól a talajt? Pironkodott már szoláriumban? Előfordult már önnel, hogy az otthonát hazavágta egy költöztető brigád? Csalta már tőrbe vívóoktató? Tapasztalta már, hogy a felbéreltMikulás elsiklott a dolgok felett? Vagy hogy jelen előadás színészei eljátsszák a becsületét? Féli ön a bébiszittereket, könyvelőket, pincéreket? Rosszul teszi, ha nem, mert mindannyian ki vagyunk szolgáltatva a szolgáltatói szektor kényének-kedvének. Vállalkozókezrei fenik ránk a fogukat, hogy megkopasszanak, miután belesétáltunk apróbetűs csapdáikba. Ám az átveréseknek ezennel vége!

Oktató jellegű szkeccselőadásunkkal most alaposan beletenyerelünk a gyorstalpaló tanfolyamokba!Körmére nézünk a műkörmösöknek! Derékba törjük a masszőrök karrierjét! Nem hagyjuk, hogy egy sehonnai liftszerelő felhúzzon minket! Nem asszisztálunk tovább a személyi asszisztenseknek. Keményen berámolunk az optikusok szeme alá! Mindenükből kiforgatjuk a tánctanárokat! Padlóra küldjük a perkettázókat! Nem nézzük el, ha a varrónőnél elszakad a cérna! És nem visszük el a balhét a tehertaxisok helyett!

Persze ne feledjék, hogy a színház is csak szolgáltatás! Ha beülnek, garantáltan fel lesznek ültetve!

Ajánlatunk


Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában átütő energiákkal.

11 évesen ötezer néző előtt énekelte a Nyomorultakat Szegeden. 14 évesen már popsztár volt, akit egy ország imádott. 18 évesen pedig már feleség és anya. Kicsit korán kezdett mindent. 35 éve énekel és játszik a színpadon. Legtöbbször a „szép lány” szerepét osztották rá, pedig a lelke mélyén mindig is Fiona szeretett volna lenni a Shrekből.

Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres1Színház új előadásában. A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!