Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Függöny fel!
4

Függöny fel!

Michael Frayn: Függöny fel!
Bohózat
 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 17. szerda, 19:00

Egy darab talán sosem kereste a szerzőjét – az mégis rátalált. Egy darab, ami már rég elveszítette rendezőjét, a színészekről nem is beszélve. Egy rendező elveszíti társulatát, önbecsülését és sorra vásároltatott virágait, miközben kétségbeesetten keresi szerelmeit (vagy ami abból megmaradt), és egy talán sosemvolt művészkarriert… Egy alkalmi haknira verbuválódott társulat kétségbeesetten keresi rendezőjét, kellékeit, szövegét, helyét a színpadon és az életben, miközben szardíniák, whiskyk, kombinék és rézkilincsek röpködnek, arab sejkek és hiányos öltözetű adóellenőrök kavarognak elől és hátul. A színház, ahogy még sosem láthattuk, őrülten, robbanásveszélyesen, mégis a szeretet szemüvegén át – Michael Frayn fergeteges komédiájában.

 

Ajánlatunk


A világ leghíresebb csábítójának történetét Horváth Illés, színházunk művészeti vezetője állítja színpadra.

Két színész egy korokon és műfajokon átívelő, fiatalos, lendületes előadással, rekeszizmokat nem kímélve, számos színházi formanyelven keresi a választ arra a mindent eldöntő kérdésre, hogy mi történt aznap este!

Örökzöld vígjátéki témákat boncolgató játék ízig-vérig mai köntösben – a szórakozás elkerülhetetlen. Az előadás érdekessége, hogy a darabot Szente Vajk, a stílus szakavatott mestere ezúttal íróként jegyzi, a rendező pedig Nagy Sándor, aki a korábbi bemutatón Simont alakította.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!