Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Hello, Dolly!
9

Hello, Dolly!

THORNTON WILDER - MICHAEL STEWART - JERRY HERMAN: Hello, Dolly!
Magyar változat: Böhm György és Korcsmáros György
(Musical)
Az előadás hossza: 2 óra 30 perc egy szünettel

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:00

„Boldog akar lenni? Forduljon hozzám!”

Mrs. Dolly Levi, a derűs kedélyű özvegyasszony minden idők egyik legjobb házasságszerzője – a fenti mondat vállalkozása, egyszersmind élete mottója is.
Annyira érti a mesterségét, hogy ő lesz saját cége legjobb reklámja – még önmagának is férjet szerez! Amikor ugyanis felbukkan a dúsgazdag üzletember, Horace Vandergelder, Dolly nem habozik: addig-addig űzi  szeretetreméltóan idegesítő, imádni valóan szörnyűséges praktikáit, míg meg nem szerzi férjül – és közben, mintegy szakmai ártalomként, a darabban színre lépő valamennyi párt összeboronálja. Mindezt persze fülbemászó dallamok, és színpompás koreográfia kíséretében…

Az örökzöld filmmusicalt, melyben egykor Barbra Streisand aratott nagy sikert – é azután számtalan kiváló színésznő még – a színészként, rendezőként egyaránt népszerű Szente Vajk jegyzi, címszereplője Horváth Margit.

Ajánlatunk


Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában átütő energiákkal.

Két színész egy korokon és műfajokon átívelő, fiatalos, lendületes előadással, rekeszizmokat nem kímélve, számos színházi formanyelven keresi a választ arra a mindent eldöntő kérdésre, hogy mi történt aznap este!

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!