Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Hello,Dolly!

Hello,Dolly!

THORNTON WILDER - MICHAEL STEWART - JERRY HERMAN: Hello, Dolly!

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 18:00

„Boldog akar lenni? Forduljon hozzám!”

Mrs. Dolly Levi, a derűs kedélyű özvegyasszony minden idők egyik legjobb házasságszerzője – a fenti mondat vállalkozása, egyszersmind élete mottója is. Annyira érti a mesterségét, hogy ő lesz saját cége legjobb reklámja – még önmagának is férjet szerez! Amikor ugyanis felbukkan a dúsgazdag üzletember, Horace Vandergelder, Dolly nem habozik: addig-addig űzi szeretetreméltóan idegesítő, imádni valóan szörnyűséges praktikáit, míg meg nem szerzi férjül – és közben, mintegy szakmai ártalomként, a darabban színre lépő valamennyi párt összeboronálja. Mindezt persze fülbemászó dallamok, és színpompás koreográfiák kíséretében…

Az örökzöld filmmusicalt, melyben egykor Barbra Streisand aratott nagy sikert – és azután számtalan kiváló színésznő még – a színészként, rendezőként egyaránt népszerű Szente Vajk jegyzi, címszereplője Horváth Margit.  

Ajánlatunk


Erős, hatalmas személyiségek, legendák – egészen emberi közelségben: Winston Churchill és Greta Garbo véletlen találkozása, miután a világ óriásszínpadairól távoztak.

Sam Holcroft a játékos forma alatt mély emberismerettel és sok megértéssel fordul szereplői felé. A nézőtéren azért nevetünk egy család esetlen ünneplési vágyán, mert mi is szeretnénk szeretni egymást, mi sem szeretnénk sebeket adni és kapni karácsonykor. De mind tudjuk: ha az élet olyan, mint egy társasjáték… Nos, annak az a lényege, hogy vannak vesztesek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!