Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Hello,Dolly!

Hello,Dolly!

THORNTON WILDER - MICHAEL STEWART - JERRY HERMAN: Hello, Dolly!

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 18:00

„Boldog akar lenni? Forduljon hozzám!”

Mrs. Dolly Levi, a derűs kedélyű özvegyasszony minden idők egyik legjobb házasságszerzője – a fenti mondat vállalkozása, egyszersmind élete mottója is. Annyira érti a mesterségét, hogy ő lesz saját cége legjobb reklámja – még önmagának is férjet szerez! Amikor ugyanis felbukkan a dúsgazdag üzletember, Horace Vandergelder, Dolly nem habozik: addig-addig űzi szeretetreméltóan idegesítő, imádni valóan szörnyűséges praktikáit, míg meg nem szerzi férjül – és közben, mintegy szakmai ártalomként, a darabban színre lépő valamennyi párt összeboronálja. Mindezt persze fülbemászó dallamok, és színpompás koreográfiák kíséretében…

Az örökzöld filmmusicalt, melyben egykor Barbra Streisand aratott nagy sikert – és azután számtalan kiváló színésznő még – a színészként, rendezőként egyaránt népszerű Szente Vajk jegyzi, címszereplője Horváth Margit.  

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált. A szórakoztató és érzékeny történet azonban sok izgalmas meglepetéssel szolgál majd színházi feldolgozásában is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!