Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Idősutazás
6

Idősutazás

Egressy Zoltán: IDŐSUTAZÁS
(Retro időutazás)

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 19:00

Ma egy orosz űrszonda segítségével és állhatatos dohányzó szenvedélyemnek köszönhetően sikerült megvalósítanom gyermekkori álmomat, az időutazást - összegez a nyolcvanéves Pali bácsi EGRESSY ZOLTÁN legújabb vígjátékának a végén.

Nekünk viszont sokéves álmunkat sikerült ezzel az ősbemutatóval megvalósítanunk: Nyíregyházára csábítottuk a József Attila- és Szép Ernő-díjas szerzőt, akinek olyan darabok alapozták meg hírnevét, mint a Portugál, a Sóska, sültkrumpli, a 4x100 vagy a Június, melyeknek finom nyelvi humorán eddig csak a VIDOR Fesztiválon vagy a moziban ülve élvezkedhettünk.

Ajánlatunk


Egy amatőr színjátszó csoport nagy fába vágja a fejszéjét. Egy klasszikus angol krimit készülnek előadni, Gyilkosság a Haversham kastélyban címmel. Nagy nap ez a bemutató a társulatot vezető rendező életében, hisz sikerült olyan csapatot verbuválnia, és olyan darabot találnia, hogy a szereposztás végre tökéletes lehet.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!