Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról
8

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

DÉRY TIBOR – PÓS SÁNDOR – PRESSER GÁBOR – ADAMIS ANNA KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL (musical)

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 2. csütörtök, 19:00

„Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy,
 Lépj ki, mint egy rossz cipőből, ringasd el magad!”

- éneklik a sorsukat elviselni nem tudó fesztiválra igyekvők, hogy ebben a hömpölygésben végül elvesszen Eszter, és szerelmének kétségbeesetten kelljen őt keresnie. Ez a keresés, majd meg nem találás végig belengi a darabot. Meddő harc a harmincezres szextől – fűtől – szédítő akkordoktól megrészegült, őrjöngő tömegben, akiket egy ponton túl még egy kiderítetlen gyilkosság is lázban tart. Eszter és József hiába menekültek el a történelem rosszarcú alakjai elől Magyarországról, sorsuk utoléri őket az ígéret földjén is.

Reményeink szerint a nyíregyházi közönség a Hair alkotógárdájának köszönhetően (Ladányi Andrea – koreográfus, Borlai Gergő – zenei vezető, Lakatos Márk – stylist és Szöllősi Géza animációkészítő) igazi XXI. századi képi- és hangzásvilágban ismerheti meg ezt a mára már klasszikussá lett darabot.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Örökzöld vígjátéki témákat boncolgató játék ízig-vérig mai köntösben – a szórakozás elkerülhetetlen. Az előadás érdekessége, hogy a darabot Szente Vajk, a stílus szakavatott mestere ezúttal íróként jegyzi, a rendező pedig Nagy Sándor, aki a korábbi bemutatón Simont alakította.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!