Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Vuk

Vuk

Vuk (mesejáték)
„Első lesz a rókák között!”  több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 24. péntek, 10:00

Valóban, már születésekor megilleti ez a cím a kis Vukot, aki kiváló vadász ősök pompás pedigréje mellé „dinasztiaalapító” nagyapja nevét is megörökli: „ha Vadászom, Utamból Kotródj”. A szeretetreméltó, bátor és ügyes rókakölyök, bölcs nevelője, Karak társaságában, az erdőben nagyszerű, nevéhez méltó rókafivá érik, s felnövésének meséje – melynek rajzfilm-változata generációk számára lett alapélmény – elbűvölő, egyszerre lírai és humoros történet hűségről, összetartozásról, szabadságról, önmagunk vállalásáról, a szeretet erejéről. 

A kicsiknek-nagyoknak örömet adó mesét Fekete István eredetijéből ezúttal Kardos Tünde dolgozza át, rendezőként Tasnádi Csaba jegyzi.

Ajánlatunk


Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában átütő energiákkal.

Friedrich Dürrenmatt drámája groteszk humorral idézi meg azt a képtelen világot, amelyben a leszámolás és a személyes bosszú ilyen természetes kényszerűséggel következhet be. „Túl nagy a kísértés, és túl nagy a mi szegénységünk”, vallják álságosan a drámában, miközben szemünk előtt bontakozik ki egy másik, mélységesen humanista töltetű cselekményív is: két ember kudarcba fulladt sorstörténete.

A világ leghíresebb csábítójának történetét Horváth Illés, színházunk művészeti vezetője állítja színpadra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!