Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Ádám almái

Ádám almái

Vidor fesztivál 2018
ÁDÁM ALMÁI
fekete komédia
 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 19:00

A neonáci Adamot közmunkára ítélik, és Ivan, a hitbuzgó pap közösségébe kerül. Ivan nagyon lelkes, és Adam nincs egyedül: az alkoholista, nõket erõszakoló Gunnar és a kútrabló Khalid ugyancsak azért vannak itt, hogy Ivan segítségével a jó útra térjenek. Ivan hisz Istenben, hisz a Jó gyõzelmében, és nem vesz tudomást arról, hogy agydaganata van, a gyermeke testi-szellemi fogyatékos, és a felesége pedig az öngyilkosságba menekült. Adam kételkedik, makacsul ellenáll. Ivan azt a feladatot adja Adamnak, hogy süssön egy almás pitét. Ám mit lehet tenni akkor, ha a kezdetben bõ termést hozó almafa egyre inkább a varjak és a kukacok martalékává válik, mi több, a végén még a villám is belecsap? Ivan és Adam, azaz a Jó és a Rossz párharcának példázata e skandináv stílusú fekete-komédia, tele abszurd helyzetekkel, komikus, keserû és megindító pillanatokkal.

Az Ádám almái színpadi változata Anders Thomas Jensen azonos címû dán-német filmje alapján készült, amit 2005-ben nagy sikerrel játszottak a magyar mozik, 2006-ban pedig az Európai Filmakadémia díjára jelölték.

Az elõadás megtekintését durva szavak és erõs hanghatások miatt
16 éven aluliak számára nem ajánljuk.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A világ leghíresebb csábítójának történetét Horváth Illés, színházunk művészeti vezetője állítja színpadra.

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!