Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században? Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Női Szalon Zentai Edittel- Álomból valóság

Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester méltó novemberi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?  Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

Gondolkodjunk újra együtt!

Ajánlatunk


Két színész egy korokon és műfajokon átívelő, fiatalos, lendületes előadással, rekeszizmokat nem kímélve, számos színházi formanyelven keresi a választ arra a mindent eldöntő kérdésre, hogy mi történt aznap este!

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Császár András, a középkorú hivatalnok már unja jól megszokott kis életét, azonban minden megváltozik, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!