Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

Bencs estek - Többszemközt: Horváth László Attila

Október 30. 19 óra
Többszemközt: Horváth László Attila

 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 30. kedd, 19:00

Horváth László Attila, a Móricz Zsigmond Színház (többek között) Jászai Mari-díjas művésze lesz Kováts Dénes vendége október 30-án, kedden 19 órától a Bencs Villában a Többszemközt c. sorozat soron következő estjén. Szerepformálásról, szerepálmokról, a színészi lét szépségeiről és nehézségeiről is beszélgetnek majd.
A színpadon volt már gyilkos bíboros, orvos, tanító, katona, mulató nőnek öltözött sztárja, főpincér, borbély, a fiával egyazon nőbe szerelmes apa, vidéki munkanélküli és grófi inas, Bethlen Gábor, I. Lipót, II. Fülöp, Lear király, Kreón, Sarastro, Peer Gynt, Hanta, és Dani kacsa.
A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez Horváth László Attila esetében is, aki 32 éve tagja színházunknak.

Ajánlatunk


Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában átütő energiákkal.

Császár András, a középkorú hivatalnok már unja jól megszokott kis életét, azonban minden megváltozik, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját.

Az előadás Pinokkióról, a rakoncátlan fabábról szól. Nem rosszaságból, hanem kíváncsiságból, jóhiszeműségből hallgat ő a gonosz csábításokra, így aztán mindig bajba, vagy újabb és újabb izgalmas kalandokba keveredik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!