Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Bencs estek - Többszemközt: Márton András

Bencs estek - Többszemközt: Márton András

Ismert színművész, a nyíregyházi születésű Márton András lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége április 16-án, kedden 17.30-tól.


 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 16. kedd, 17:30

A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez április 16-án is.

Márton András ugyanis nemcsak Jászai Mari-díjas színművész, hanem rendező és diplomata is, bátran kijelenthetjük, kalandos életút áll mögötte. Szerepel színpadon, tv- és mozifilmekben, szinkronizál, konzul volt Los Angelesben, New Yorkban pedig a magyar kulturális missziót vezette. A 90-es években a Calypso Rádióban vasárnap délutánonként „Az én gyerekszobám” címmel illemről, kulturált magatartásról beszélgetett lebilincselően. Hatvan évesen DLA fokozatot szerzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2016-ban jelent meg sikeres önéletrajzi könyve, a: Karakterből. Fordulatos élete során rengeteg bizarr helyzetbe keveredett, így biztos még több könyvre való anekdotája van raktáron.

Pályájáról és diplomata éveiről is szó lesz majd április 16-án a Bencs Villában, de nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, számos sztorit is elmesél majd a közönségnek. Például azt, hogy miért és milyen vicceket meséltek egymásnak az ugyancsak színész Ronald Reagannel, az Amerikai Egyesült Államok 40. elnökével…

Ajánlatunk


interaktív túszkomédia két felvonásban

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Egy életem: Mucsi Zoltán előadás jegyeinél a dinamikus árazást alkalmazzuk, vagyis az ár itt a kereslet és kínálat viszonyának függvényében naponta többször felülvizsgálatra és finomhangolásra kerül, ennek megfelelően változhat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!