Program


Benne vagy

Benne vagy

Dágvány, napjainkban. Lacibát megütötte a guta. Lánya, Szilvi próbálja tovább vinni a kis lábtörlőgyártó céget, Gépkezelő Tibivel kitermelni legalább a hitelrevalót. Roland, „az ügyvezető” a roncs furgonnal teríti a környéken az árut. Aztán összefut Endrével, a kamaszkori haverral, aki megkínálja egy területfejlesztési bombaüzlettel.  több

Neptun Brigád előadása
Kovács Dániel Ambrus: Benne vagy
 
tragikomédia egy részben
kamaratermi előadás / Krúdy Kamara Színpad
 
Dágvány, napjainkban. Lacibát megütötte a guta. Lánya, Szilvi próbálja tovább vinni a kis lábtörlőgyártó céget, Gépkezelő Tibivel kitermelni legalább a hitelrevalót. Roland, „az ügyvezető” a roncs furgonnal teríti a környéken az árut. Aztán összefut Endrével, a kamaszkori haverral, aki megkínálja egy területfejlesztési bombaüzlettel. Roland, aki torkig van, benne van.
 
Az érvényesülés nem csak szakmai, még kevésbé emberi kiválóság kérdése. Mit kell megtennünk, mit kell tudnunk azon túl, hogy jól végezzük a dolgunkat? Milyen képességek kellenek ahhoz, hogy előbbre jussunk? Mikor lesznek az ábrándos kamaszokból cinikus középvezetők? Idealistákból törtetők? És mi lesz azokkal a szintén tehetségesekkel, rátermettekkel, akiknek nem sikerül? Mi legyen a szelídekkel? Mi legyen a tisztességesekkel?
 
Mit tehetünk, ha kiderül, az a személyiség, akinek ismerjük magunkat, nem kompatibilis azzal a közeggel, amiben működni kénytelen?
 
Szereplők:
Cégvezető Roland – Chován Gábor
Partner Endre – Jankovics Péter
Tulaj Szilvi – Messaoudi Emina
Akiagépmellettáll Tibi – Ficzere Béla
 
produkciós vezető: Sáfrány Eszter
dramaturg konzultáns: Róbert Júlia
asszisztens: Rohály Hanna
látványtervező: Kovács Dániel Ambrus
hangfelvétel: Baksa Imre
 
Rendező: Kovács Dániel Ambrus
 
Az előadás időtartama: 1 óra 20 perc, szünet nélkül.