Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Chicago

Chicago

A Chicago a zenés színház egyik alapműve, a Kander – Ebb szerzőpáros világszerte játszott, sok ezer előadást megért musicalje bűnről, bűnösökről, áldozatokról és tettesekről, a showbusiness, a hírnév és manipuláció csillogó és rémisztő világáról.
Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott!…  több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 19:00

A történet középpontjában két lány áll. A hamvasabb Roxie sóvárogva figyeli Velma, a dörzsölt és befutott táncos-énekes sikereit. Erős akaratú, gátlástalan és sugárzóan tehetséges ő is – és gyilkos. Amikor a pályáját egyengető férfiról kiderül, hogy kihasználja és becsapja, Roxie gyilkosságba keveredik, börtönbe kerül. A sztárügyvéd Billy Flynn segítségét kéri, aki elvállalja az ügyet, mert fantáziát lát abban, hogy a peres üggyel a nyilvánosság elé lépve faragjanak hírességet az önvédelemből önkéntelenül gyilkoló, ártatlan kislány figurájából. Velma nem nézheti tétlenül a feltörekvő riválist, ezért ő is akcióba lendül a híradásokat a sajtón keresztül mohón váró közönség kegyeiért. Az egyik lány gátlástalansága fűti a másikét, és a recept működik, a világ felfigyel és drukkolni kezd. De ez a figyelem becsapós: hőseink sikereit éppoly rajongással fogadná, mint csúfos bukását… A show, a bulvár és a valóságos bűnök világa varázslatos és mocskos szenzációvá keveredik össze, de a lányok feje fölött lebegő halálbüntetés veszélye nagyon is valós...
A siker, a bűnhődés és a következmények nélküliség borzongató történetét a húszas évek füstös, sötét és bársonyos jazzmuzsikája meséli el, Szőcs Artur rendezésében.

Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szereplők, alkotók:

Fordította: Hamvai Kornél – Varró Dániel

Velma Kelly KOSIK ANITA
Roxie Hart ZSIGMOND EMŐKE / CZVIKKER LILLA E.H.
Billy Flynn NAGYIDAI GERGŐ
Morton Mama KUTHY PATRÍCIA
Amos Hart TÓTH ZOLKA
Mary Sunshine HORVÁTH MARGIT
Konferanszié TÓTH KÁROLY
Fred Casely HORVÁTH SEBESTYÉN SÁNDOR
June TÓTH SZILVIA LILLA
Liz KÓNYA MERLIN RENÁTA E.H.
Gajda JENEI JUDIT
Annie DÉZSI DARINKA
Mona MUNKÁCSI ANITA
Kitty HORVÁTH JULIANNA E.H.
Aaron, Harry, Harrison LAKATOS MÁTÉ
Fogarty, Bíró HORVÁTH VIKTOR
Törvényszolga BÁNHIDI KRISZTIÁN

Táncosok:

FORRÓ-TÖRÖK TÜNDE, LÁZÁR ANITA, MÉSZÁROS PETRA, VÁMOSI JUDIT, VÉGVÁRI BOGLÁRKA, EGYÜD PÉTER, HOLLÓ ARNOLD, KERCSÓ ATTILA, SZÁRAZ DÁVID, VÁMOSI MÁTÉ

Díszlettervező: ONDRASCHEK PÉTER 
Jelmeztervező: KOVÁCS ANDREA
Dramaturg: SLÁRKU ANETT 
Koreográfus: KOCSIS ANDREA, LUKÁCS ÁDÁM

Zenei vezető: NYITRAI LÁSZLÓ

Súgó: KOVÁCS KATALIN 
Ügyelő: LENGYEL JÁNOS

Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA
Rendező: SZŐCS ARTUR
 

Ajánlatunk


Két színész egy korokon és műfajokon átívelő, fiatalos, lendületes előadással, rekeszizmokat nem kímélve, számos színházi formanyelven keresi a választ arra a mindent eldöntő kérdésre, hogy mi történt aznap este!

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Sam Holcroft a játékos forma alatt mély emberismerettel és sok megértéssel fordul szereplői felé. A nézőtéren azért nevetünk egy család esetlen ünneplési vágyán, mert mi is szeretnénk szeretni egymást, mi sem szeretnénk sebeket adni és kapni karácsonykor. De mind tudjuk: ha az élet olyan, mint egy társasjáték… Nos, annak az a lényege, hogy vannak vesztesek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!