Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Félkövérdőlt

Félkövérdőlt

Az est azt a kérdést járja körül, hogyan látnak bennünket mások, és mi az, ami bennünk marad meg azokból, akikkel együtt élünk, dolgozunk, vagy csak elmegyünk mellettük a zebrán. A nyomokban öniróniát és fekete bárszékeket tartalmazó előadásban olyan témák elevenednek meg, mint a szerelem, a világító WC ülőkék vagy a helyes beilleszkedés egy tinikből álló teniszcsapatba.

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 17:00

Bárány Bence és Mészáros Péter estje
Félkövérdőlt

Hány kiemelés kell, hogy felfigyeljenek rád?
Mészáros Péter és Bárány Bence slam poetry és spoken word estje azt az egyszerű kérdést járja körül, hogy miként látnak bennünket mások, ugyanakkor mi az, ami bennünk marad meg azokból, akikkel minden nap együtt élünk, dolgozunk, vagy épp csak elmegyünk mellettük a zebrán.
A nyomokban öniróniát és fekete bárszékeket tartalmazó előadásban olyan témák elevenednek meg, mint a szerelem, a világító WC ülőkék vagy a helyes beilleszkedés egy tízévesekből álló teniszcsapatba. Élethelyzetek, amelyekkel mindenki azonosulni tud, bár kérdés, hogy akar-e egyáltalán.
 
Előadók: Bárány Bence, Mészáros Péter
Fény: Lengyel Ákos
Produkciós menedzser: Czveiber Barbara
 
Promóciós fotó: Mezősi Kristóf
Előadás fotók: Csányi Kriszta
 
Az előadás időtartama 50 perc

Ajánlatunk


Egy amatőr színjátszó csoport nagy fába vágja a fejszéjét. Egy klasszikus angol krimit készülnek előadni, Gyilkosság a Haversham kastélyban címmel. Nagy nap ez a bemutató a társulatot vezető rendező életében, hisz sikerült olyan csapatot verbuválnia, és olyan darabot találnia, hogy a szereposztás végre tökéletes lehet.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Erős, hatalmas személyiségek, legendák – egészen emberi közelségben: Winston Churchill és Greta Garbo véletlen találkozása, miután a világ óriásszínpadairól távoztak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!