Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Rettenetes szülők

Rettenetes szülők

JEAN COCTEAU
RETTENETES SZÜLŐK
Rendező: KERESZTES ATTILA

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 9. kedd, 19:30


„Egy nő szelleme kísért ebben a házban, egy nagyon fiatal nőé…”

Egy cirkuszkocsiban különös család lakik: Georges, az Apa, aki a tenger alatti puska feltalálásától reméli élete tündöklő megújulását; Yvonne, a Georges-ba már nem, de közös fiukba annál inkább szerelmes Anya; Michel, a „holdlakó”, a művészlelkű, álmodozó Fiú; és Léo, a hóbortos, sógorába szerelmes Nagynéni, afféle családi porondmester. Az élet egy furcsa, tragikomikus játék, vallják kötélen táncoló életükkel mindannyian, a család, a házasélet pedig nem más, mint manézs, cirkuszporond, ahol szívünkkel a kezünkben, vagy épp tarka bohócruha mögé rejtve gyakran mi is háló nélkül ugrunk salto mortalét. Egy nap azután egy fiatal lány, Madeleine lép be ebbe a különös és zárt világba – mi történik, ha az új jövevény hullámokat vet maga körül, kinek mit hoz az életébe, és milyen végkifejlettel járhat mindez...? Jean Cocteau saját darabjából nagy sikerű filmváltozatot is rendezett, Jean Marais-val az egyik főszerepben, a legendás magyar tévéváltozatban Gábor Miklós és Vass Éva játszották a főbb szerepeket. A szerelem és gyűlölet hullámvasútjának sajátos játékát ezúttal a színházunkban már több sikeres produkciót is színpadra állító Keresztes Attila rendezi.

Yvonne PREGITZER FRUZSINA
Léonie HORVÁTH RÉKA
Madeleine JENEI JUDIT
Georges HORVÁTH LÁSZLÓ ATTILA
Michel FELLINGER DOMONKOS

Díszlettervező: FODOR VIOLA
Jelmeztervező: BAJKÓ BLANKA ALÍZ
Dramaturg: SZOKOLAI BRIGITTA
Súgó: DEMETER ANNA
Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
Rendezőasszisztens: FÜLÖP ANGÉLA

Rendező: KERESZTES ATTILA

Ajánlatunk


Egy amatőr színjátszó csoport nagy fába vágja a fejszéjét. Egy klasszikus angol krimit készülnek előadni, Gyilkosság a Haversham kastélyban címmel. Nagy nap ez a bemutató a társulatot vezető rendező életében, hisz sikerült olyan csapatot verbuválnia, és olyan darabot találnia, hogy a szereposztás végre tökéletes lehet.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!