Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

Szerelmes hangok - A három tenor Valentin napi műsora

Valentin nap alkalmából Gulácsi Tamás, Horváth Viktor, Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei szerelmes dalokkal szórakoztatják a nagyérdeműt a Bencs Villában. Népszerű slágerek, korábbi szerepek közkedvelt dalai csendülnek fel február 15-én, kedden 17:30 órától.

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 15. kedd, 17:30

Valentin nap alkalmából a Móricz Zsigmond Színház 3 tenorja a Bencs Villa színpadán koncertezik!

Vendégeink: Gulácsi Tamás az Idétlen Időkig, a Funny Girl, a Bob herceg, a Meseautó és megannyi más, nagysikerű zenés előadásunk szerelmes főhőse, Horváth Viktor, a Móricz (F)Actor döntőse, közönségünk hölgy rajongóinak régi kedvence, valamint Tar Dániel, a legfiatalabb generáció képviselője, akinek csibészes mosolyával hamar sikerült a színház szerelmeseinek szívébe lopnia magát. Ők vállalkoznak tehát arra, hogy a szerelem húrjait megpendítve musical- és operett részletekkel varázsolják el közönségünket különleges Valentin napi koncertünkön február 15-én, kedden 17:30 órától.

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!
Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


Mi van a zsebemben? - koncertest Gubik Petrával Vendég: Bereczki Zoltán .

Az előadás Pinokkióról, a rakoncátlan fabábról szól. Nem rosszaságból, hanem kíváncsiságból, jóhiszeműségből hallgat ő a gonosz csábításokra, így aztán mindig bajba, vagy újabb és újabb izgalmas kalandokba keveredik.

Időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába, mely világot egy lánglelkű, csillogó szemű, lendületes fiatal művészgárda kelt életre nagy múltú művészek társaságában átütő energiákkal.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!