Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Táncfarsang 2022. - Vihar - Kulcsár Noémi

Táncfarsang 2022. - Vihar - Kulcsár Noémi

A Kulcsár Noémi Tellabor bemutatja: VIHAR
William Shakespeare A vihar című színműve nyomán



 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 22. kedd, 18:30

"Olyanok vagyunk mi is, mint
Az álmok anyagja: kurta életünk
Keretje álom."

(Szász Károly fordítása)

A Kulcsár Noémi Harangozó-díjas koreográfus a Macbeth, a Szentivánéji álom és a Sok hűhó semmiért után ezúttal William Shakespeare kései remekműve nyomán készít új adaptációt. Egy viharos éjjelen, egy végnélküli buli villódzó sötétjében különös, mégis ismerős alakok tűnnek fel: egy bölcs, magányos férfi, egy gyönyörűszép, tiszta lány, egy romlott, alávaló gazember és egy könnyedléptű fiatal szellem. Ez volna Prospero? Emez meg Miranda? És ő a sötét Caliban? Elvarázsolt sziget ez, vagy csak egy éjszakába nyúló party a város szívében? A Kulcsár Noémi Társulat tagjai Shakespeare színműve nyomán olyan álomszerű, élő zenét, valamint cirkuszi és bábjátékos elemeket vegyítő táncelőadást hoznak létre, amelyben A vihar hősei között felfedezhetjük saját kortársainkat – és magunkat – is.

Dramaturg: Cseh Dávid
Koreográfus-rendező: Kulcsár Noémi Harangozó-díjas

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Két színész egy korokon és műfajokon átívelő, fiatalos, lendületes előadással, rekeszizmokat nem kímélve, számos színházi formanyelven keresi a választ arra a mindent eldöntő kérdésre, hogy mi történt aznap este!

Klasszikus bohózati helyzetek és fordulatok váltják egymást, tűzijátékszerű poénok robbannak, alaposan megdolgoztatva ezzel a nézői rekeszizmokat is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!