Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Ünnepi vendégünk- Mészáros Árpád Zsolt

Ünnepi vendégünk- Mészáros Árpád Zsolt

A népszerű színész, énekes, Mészáros Árpád Zsolt lesz a Bencs Villa decemberi vendége, akivel Illyés Ákos, teátrumunk színművésze beszélget.


 több

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 21. kedd, 17:30

1974. március 23-án született Nyíregyházán. Saját bevallása szerint soha nem akart színész lenni, bár már gyerekkorában színjátszó körbe járt, hogy kiélhesse szereplési vágyát. Egy nap statisztákat kerestek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba. A meghallgatásra csak a tanóráról való igazolás reményében ment el, ennek eredménye egy forradalmár szerepe lett a Danton c. színdarabban. A színház színészképzőjén folyamatos képzés mellett egyre nagyobb szerepeket kapott. 1997-ben kollégáival egy színházi vállalkozás keretében megalapította a NapFolt Produkciót, amelynek egyik nagy sikere volt a Rémségek kicsiny boltja c. darab. Az egyik előadáson megsérült és lábadozás közben látta a televízióban Miller Zoltánt, az ő hatására elkezdett éneket tanulni. A vidéki sikerek után, 2000-ben felkérést kapott a Budapesti Operettszínház igazgatójától. Az áttörő sikert a Mozart! című musical hozta meg számára 2003-ban. 2014-től a Veres 1 Színház társulatának tagja.

Főbb szerepei: Mozart! (Wolfgang Mozart), Helló! Igen?! (A katona), Rómeó és Júlia (Benvolio), A Szépség és a Szörnyeteg (Lefou), Dr. Bőregér (Frosch), Menyasszonytánc (András), Rudolf (Rudolf, trónörökös), Oltári srácok (Luke), A víg özvegy (Nyegus), Abigél (Kuncz Ferenc), Rebecca (Jack Fawell), István a király, Maya (Gorilla, Bambo), Pendragon legenda (Morvin), Abigél (Vitay Tábornok)

Ajánlatunk


Az Életrevalók a két világból kitaszított férfi minden előzetes várakozást felülíró barátságának igaz története, melyből a 2011-ben készült francia filmadaptáció hatalmas nemzetközi siker után mára kultikussá vált. A szórakoztató és érzékeny történet azonban sok izgalmas meglepetéssel szolgál majd színházi feldolgozásában is.

Sam Holcroft a játékos forma alatt mély emberismerettel és sok megértéssel fordul szereplői felé. A nézőtéren azért nevetünk egy család esetlen ünneplési vágyán, mert mi is szeretnénk szeretni egymást, mi sem szeretnénk sebeket adni és kapni karácsonykor. De mind tudjuk: ha az élet olyan, mint egy társasjáték… Nos, annak az a lényege, hogy vannak vesztesek.

A világ leghíresebb csábítójának történetét Horváth Illés, színházunk művészeti vezetője állítja színpadra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!