Jegy- és bérletvásárlás

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Program


Utas és holdvilág
5

Utas és holdvilág

„Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is” – részlet a Delphoi jósda feliratából.

 A Móricz Zsigmond Színház egészségügyi tájékoztatója ITT olvasható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 15. hétfő, 19:30

Szerb Antal: UTAS ÉS HOLDVILÁG
Rendező: Galambos Péter
Bemutató: 2022. október 28. (péntek) 19.30 óra

Az előadás egy olaszországi nászút viszontagságos és kalandos története. Mihály és Erzsi, az újdonsült férj és feleség egy véletlen folytán elválnak egymástól, és külön-külön folytatva útjukat nemcsak az izgalmas és gyönyörű itáliai és francia tájakon barangolnak, hanem saját lelkük titokzatos, ismeretlen vidékein is. Találkozva régi barátokkal, szerelmekkel és idegenekkel, egyre több titokra derül fény. Párhuzamosan látjuk a jelen és a múlt eseményeit, a ’80-as évek underground dalaival fűszerezve.

Szembenézve múltjukkal, hamis illúzióikkal és nosztalgiájukkal megismerik valódi önmagukat, és végül minden a lehető legjobbra fordul.

Ajánlatunk


A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Ez a történet nem játszódik, hanem száguld, hasít, felrepít, elenged és elkap. Nagyszabású, vadul lüktető zenék, taxis üldözés, kétségbeesett szerelem, eltévedt telefonhívások, terroristák, topmodellek, felgyújtott franciaágy, benyugtatózott gazpacho, és mindennek a közepén - a Nő.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!